inpink logo


  Radio drenasi 92.1 fm

  HD
  1:18
  автор | дата 22.08.2014
  • 3798
  • 12
  • 0
  Проголосовало пользователей: 12
  Telefonuesit ne studion tone gjate emisioneve te ndryshme te drejteperdrejta.
  ЕЩЁ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 26.12.2013
  Created by: Radio Drenasi 92.1 - www.radiodrenasi.com Text by: Z.Bekolli.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 28.01.2014
  Mikrofoni Hapur me Shyhrete Behluli Intervistoi: Lavdije Krasniqi Radio Drenasi 92.1 - www.radiodrenasi.com.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 07.08.2013
  Es in Belgium SRB Radio Drenasi, Drenas (Glogovac) (Kos) 1538km - August 7 2013.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 23.04.2016
  Menyra se si mund ta beni nje kurthe per mushkonja https://www.radiodrenasi.com.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 27.11.2014
  Jora Center: Loja shperblyese, Dhjetor 2014. Degjone ne Radio Drenasi 92.1 FM ose www.radiodrenasi.com.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 28.02.2015
  Radio Drenasi 92.1 FM: Programi Natës (22:00-Mesnatë Premte-Shtune) me Shaq Rroten vetëm për disponimin tuaj me tema te ndryshme edhe me disa ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 20.12.2018
  Programi Nates me Psikologun Klinik Hazir Elshani ne studio. Mos hezito, telefono 038600921 ose shkruani SMS 044759921. Pyetjet tuaja mund ti shkruani ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 07.12.2018
  Radio Drenasi 92.1 FM.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 24.04.2014
  Mikrofoni Hapur me Shaqir Cërvadiku Intervistoi: Lavdije Krasniqi Radio Drenasi 92.1 - www.radiodrenasi.com.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 09.06.2016
  Video incizim me 7000 korniza per sekond shihet se si vetetima qarkullon ne mjedisin tone.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 19.04.2015
  Radio Drenasi 92.1 cdo te Premte & Shtune nga 22:00-Mesnate per disponimin tuaj Shaq Rrota me tema te ndryshme, barcoleta, hajgre turlifare. Na degjoni ne ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 14.12.2018
  Programi Nates me Psikologun Klinik Hazir Elshani ne studio. Tema per emisionin e radhes eshte: Ankthi dhe Qrregullimet e Komunikimit,Trajtimi i tij.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 24.11.2018
  Radio Drenasi 92.1 FM.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 27.11.2014
  Jora Center produkte per dhjetor Degjone ne Radio Drenasi 92.1 FM ose www.radiodrenasi.com.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 18.11.2014
  Mikrofoni Hapur me Kosovare Hasi Intervistoi: Lavdije Krasniqi Radio Drenasi 92.1 - www.radiodrenasi.com.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 07.12.2018
  Radio Drenasi 92.1 FM.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 05.03.2014
  Mikrofoni Hapur me Vjollca Dervishi, autore e librit "Medicus" - E Vërteta dhe Trillimet (Në vend të ditarit) Intervistoi: Lavdije Krasniqi Radio Drenasi 92.1 ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 28.08.2013
  Recorded via sporadic-E. Nice voice ID at 00.14.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 24.11.2018
  Radio Drenasi 92.1 FM.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 24.11.2018
  Radio Drenasi 92.1 FM.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 19.05.2016
  Pika Transmetuese 92.1 FM në Berishë.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 18.11.2014
  Created by: Radio Drenasi 92.1 - www.radiodrenasi.com Text by: B.Zekolli.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 13.08.2015
  Vallëtarët nga fshati Tërpezë e Poshtme.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 02.03.2016
  Problemi me ndricim ne Sllatine, Fushe Kosove. Si duket ndricimi me sistemin LED eshte i kualitetit te dobet, dhe duket se nuk funksionojne si duhet. Radio ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 01.07.2016
  Fshati Berishë ku u strehuan shumë qytetar gjatë luftës së fundit në Kosovë. Incizuar me fluturake. Video Xhirime HD-4K Tel. 044873145.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 16.01.2014
  Radio Drenasi 92.1: Mikrofoni Hapur (13:00) Intervista me Agim Tahiraj (Trajner), Fatmir Makolli (Bokser) Intervistoi: Lavdije Krasniqi www.radiodrenasi.com ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 14.02.2018
  Ne emisionin Mikrofoni Hapur (13:00-13:30) i ftuar asambleisti Xhavit Drenori per te diskutuar lidhur me mjedisin ne Drenas, ndotja edhe mungesa e matjes se ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 11.07.2016
  Video incizim me Drone tek Varrezat e Dëshmoreve në Kleçkë.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 24.04.2016
  Ky është qeni më i zgjuar edhe shumë i dobishëm https://www.radiodrenasi.com.
  • СКАЧАТЬ
   Сейчас смотрят